V&VN Oncologie Dagen 2022

V&VN Oncologie Dagen 2022

Memidis Pharma is trotse sponsor van de 38e V&VN Oncologie Dagen op 31 mei & 1 juni.
Tijdens deze dagen bent u van harte welkom op onze stand voor informatie of vragen over onze producten.

Door de COVID-19 pandemie zijn de V&VN Oncologiedagen die in november 2021 zouden plaatsvinden, verzet naar (30) 31 mei en 1 juni 2022. Het programma van de 38e V&VN Oncologiedagen was en is helemaal rond. De meeste sprekers reeds hadden toegezegd op (30) 31 mei en 1 juni beschikbaar!

In samenwerking met de commissies, netwerken, thema – en tumorwerkgroepen van V&VN Oncologie is een inspirerend programma samengesteld waarbij zichtbaar is dat de zorg, rondom de oncologische patiënt, ‘gewoon’ door draait ondanks de huidige omstandigheden. De 38e V&VN Oncologie gaan van start door stil te staan bij de impact de COVID-19 pandemie, tot op heden, heeft op de oncologische zorg.

Daarentegen willen we ook aandacht hebben voor hetgeen de COVID-19 pandemie ons, als oncologische zorgprofessionals, gebracht heeft. De tweede congresdag heeft in het plenaire ochtendprogramma het thema ‘taboe’. Kankersoorten ‘onder de gordel’ die normaal niet makkelijk ter tafel komen, worden in de schijnwerpers gezet. Het andere taboe wat belicht gaat worden is de ‘dood’. Hoewel dit thema afgelopen jaren bespreekbaarder is geworden, blijft het een lastig onderwerp om aan te snijden.

Verder bieden de 38e V&VN Oncologiedagen een gevarieerd programma wat vertaalbaar is voor elke praktijk.