Lustrumcongres NVVS-TVS-VVS

Lustrumcongres NVVS-TVS-VVS

Memidis Pharma is aanwezig tijdens het NVVS Lustrumcongres op 10 juni 2022.
Wij spreken u graag op onze stand tijdens dit congres en helpen u graag bij vragen over onze producten.
Mocht u niet kunnen wachten of alvast monsters willen aanvragen dan kan dat via onderstaande knop.

De Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS), het Tijdschrift voor Seksuologie (TvS) en de Vlaamse Vereniging voor Seksuologie (VvS) organiseren hun gezamenlijke Lustrumcongres. Een feesteditie want de NVVS bestaat dit jaar 40 jaar, het TvS 45 jaar en het VVS 50 jaar!

We hebben elkaar al ruim anderhalf jaar niet fysiek kunnen ontmoeten en we kijken er na deze tijd heel erg naar uit om weer bij elkaar te kunnen zijn.

Tijdens dit congres zullen we een terugblik en vooruitblik geven, met bijzondere aandacht voor de evolutie van last naar lust. Waar vroeger de nadruk lag op rampenbestrijding, disfunctie en tekort, streven we nu steeds meer naar seksueel plezier. Hoe is die evolutie merkbaar op vlak van hulpverlening, preventie/voorlichting/onderwijs, onderzoek en beleid en welke uitdagingen zijn er nog op dat vlak? Zowel Nederland als Vlaanderen zijn altijd voorlopers geweest in de seksuologie, met een progressief beleid en een voortrekkersrol. Hoe ging dat vroeger en hoe gaat het nu?

Er is hard gewerkt aan een gevarieerd programma waarin we mensen uit verschillende sub-disciplines van ons veld aan het woord laten. We maken ook graag tijd en ruimte voor jullie prangende vragen en bedenkingen, in interactie met onze sprekers en met elkaar. Het wordt een leuk wederzien, zo eentje waar we met z’n allen al lang naar uitkijken en waar we nog lang over zullen napraten.

Vraag hier uw materialen aan