COBRAdagen 2022 NIEUW NIEUW NIEUW

COBRAdagen 2022 NIEUW NIEUW NIEUW

Memidis Pharma is dit jaar weer aanwezig op de Cobradagen van 13 t/m 15 april. U bent van harte welkom op onze stand.

Hét congres voor gynaecologische chirurgie. Traditiegetrouw spraakmakend op woensdagavond, fenomenaal op donderdagavond en state of the art op donderdag en vrijdag.

Het thema van COBRAdagen 2022 is NIEUW NIEUW NIEUW. Waarom? Omdat we het helemaal anders doen: helemaal NIEUW.

Want we gaan geen online congres houden. Wij gaan geen presentaties opnemen en afspelen.
COBRAdagen doet het anders: we gaan samenkomen. Live bijeen zijn, met elkaar op congres gaan.
Niet in je luie stoel naar een scherm turen zoals we inmiddels gewend zijn, maar samen met je collega’s luisteren en je laten inspireren door sprekers op een podium in de zaal. Kortom: helemaal NIEUW NIEUW NIEUW.

Nou, helemaal nieuw niet natuurlijk: in 2014 hadden we ook NIEUW NIEUW NIEUW!!! als thema. Perfect moment om ook eens terug te kijken naar hoe het de nieuwigheidjes van toen is vergaan!

Wat niet nieuw is, is dat we natuurlijk nieuwe technieken gaan behandelen, nieuwe instrumenten gaan beoordelen, nieuwe onderzoeken gaan fileren en jullie nieuwe dingen gaan leren.

Ook gaan we kijken wat de waarde van al die nieuwigheid eigenlijk is.
Wat voegt V-notes werkelijk toe aan het chirurgisch palet? Zijn er geen betere oplossingen dan opereren: is die klierdissectie echt nodig? Waarom zou je eigenlijk de baarmoeder verwijderen als je hem met hetzelfde resultaat kunt laten zitten? En is er nou eindelijk een nieuwe manier om dat resultaat van ons handelen makkelijk te meten en te vergelijken?
Natuurlijk kijken we ook met een scheef oog naar de consequenties voor de chirurgische vaardigheden van de nieuwigheidjes in de opleiding.

Kortom, precies zoals je gewend bent van COBRAdagen: spraakmakend, kritisch, inspirerend en vernieuwend.
Eigenlijk niks nieuws onder de zon. Maar verder wel helemaal NIEUW NIEUW NIEUW!

Vraag hier uw materialen aan