BICAP Congres Brugge 2022

BICAP Congres Brugge 2022

Memidis is trotse sponsor van het BICAP Congres Brugge 2022
Memidis Pharma is trotse sponsor van het BICAP Congres “From Birth to Happy mom” wij nodigen alle deelnemers van harte uit op onze stand. Graag informeren we u over onze producten zoals Vagiwell Pelottes, Premeno Duo en Hyalofemme.

Tijdens dit congres willen we nationale en internationale sprekers samenbrengen die met evidentie en competentie jullie – kinesitherapeuten met specialisatie in de perinatale en pelvische kinesitherapie – vol enthousiasme te woord zullen staan.

De jonge vrouw kunnen begeleiden… coachen doorheen, wat zou moeten de “mooiste periode” van haar leven zijn, is geweldig. Een natuurlijk proces dat niet altijd even gemakkelijk verloopt.
Wij als zorgverlener staan dicht bij dit ganse proces en willen graag met zoveel mogelijk kennis een fantastische ervaring aan de moeder doorgeven. Het is trouwens “haar” feest.
Zowel preventief als curatief staan we haar bij. We weten dat actief blijven een pluspunt is tijdens het “childbearing year”, vandaar dat het bespreken van aangepast bewegen van groot belang is, samen met gezonde voeding.
Daarnaast is lichaamsverzorging eveneens een belangrijk aspect bij de jonge zwangere en pas bevallen vrouw. Er is aandacht nodig voor lichaamsgewicht, voor vormveranderingen en huidhygiëne.
Het vermijden van onnodige angst, het gerust stellen bij mogelijke klachten en positieve informatie doorgeven, in één woord “body-awareness” spelen allemaal een grote rol in het welslagen van “in blijde verwachting” zijn.
Elke vrouw is uniek en speelt de hoofdrol binnen haar verhaal.
Kortom, wij therapeuten, staan in voor het welslagen van “the childbearing year”, zowel lichamelijk als mentaal.

Tijdens dit 3-daags congres zal je dus niet alleen veel positieve beroepsinformatie verkrijgen,
bovendien zal de organisatie BICAP jou ook culinair en cultureel verwennen.
Brugge is een historische stad met veel geschiedenis. De moeite waard om enkele extra dagen te nemen en te genieten van het “Venetië van het noorden”: de vele romantische pleintjes en steegjes, musea, bootje varen op de brugse reien, een ritje in de paardekoets, lekker eten, gezellige hotelletjes, fietsen langs de vesten en zoveel meer…. Het zal je zeker bekoren!

Vraag hier uw materialen aan